Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Bouyourdi
Brânză cu legume și ou la cuptor.
Ușor
1 persoană
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 roșie bine coaptă
1/3 ardei gras
100 g brânză feta
1 ou
100 g cașcaval (Moeciu, Gouda, Gruyere, Kasseri)
1/2 lingură ulei măsline
Sare
Piper
Oregano
Chili
Ingrediente pentru 1 persoană
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 roșie bine coaptă
1/3 ardei gras
100 g brânză feta
1 ou
100 g cașcaval (Moeciu, Gouda, Gruyere, Kasseri)
1/2 lingură ulei măsline
Sare
Piper
Oregano
Chili
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Pași 1
Se taie cubulețe roșia, care a fost fiartă dinainte și decojită. Se taie ardeiul felii subțirele și brânzeturile felii mai groase.
Pași 2
Într-un vas micuț, termorezistent, se pune jumătate din cubulețele de roșie, apoi jumătate din felioarele de ardei.
Pași 3
Se condimentează cu oregano, chili, sare și piper, apoi jumătate de brânzeturi se așează deasupra. Se pune restul de roșie peste ele, apoi restul de brânzeturi peste roșie și restul de ardei peste brânză. Se stropește cu puțin ulei.
Pași 4
Se acoperă bolul și se dă la cuptor la 200 C, pentru 20 minute. Se scoate din cuptor și se pune porumb și un ou peste compoziție și se mai lasă la cuptor încă 10 minute. Se servește imediat cu pâine proaspătă, făcută în casă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolo...