1. >Rețete
  2. >Tartă cu legume Bonduelle

Tartă cu legume Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle

170 g făină

110 g unt rece

1 linguriță cu zahăr

1/2 linguriță cu sare

30-50 ml. apă de la frigider

50 g unt

100 g ciuperci

150 g șuncă

2 ouă

200 g cașcaval

2-3 linguri cu smântână

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle

170 g făină

110 g unt rece

1 linguriță cu zahăr

1/2 linguriță cu sare

30-50 ml. apă de la frigider

50 g unt

100 g ciuperci

150 g șuncă

2 ouă

200 g cașcaval

2-3 linguri cu smântână

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Prima data pregătim blatul. Punem în robotul de bucătărie făina, zahărul și sarea, adăugam untul și amestecăm puțin până avem o compoziție nisipoasă. Adăugăm puțin câte puțin apă până aluatul sa adună. Aluatul obținut se dă 30 de minute la frigider.
  2. Pași 2
    În timp ce aluatul e la frigider, preparăm compoziția cu care umplem tarta. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă șunca tăiată fâșii subțiri și se rumenește ușor. Se adaugă și ciupercile curățate și tăiate și se mai lasă 5 minute pe foc, până când scade zeama lăsată de acestea. La sfârșit se adaugă amestecul de legume Bonduelle și se lasă pe foc 10-15 minute. Când sunt gata, se oprește focul, se condimentează după gust și se lasă să se răcorească.
  3. Pași 3
    Cât compoziția se răcește, se întinde aluatul și se îmbracă cu el o formă de tartă, se înțeapă aluatul din loc in loc și se dă la cuptorul încălzit 10 minute. După cele 10 minute, scoatem forma din cuptor și punem umplutura de legume. Peste umplutura de legume turnam ouăle amestecate cu trei linguri de smântână și 150 g cașcaval și dăm tarta la cuptor 25 de minute. După trecerea timpului de coacere, scoatem tarta din cuptor, presărăm și restul de cașcaval și mai punem la cuptor 5 minute. E mega delicioasă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.

  • Supă cremă de conopidă cu fasole neagră ...

    Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingre...

  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru...