Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Spanac cu iaurt și porumb
Gustos și ușor de făcut.
Ușor
4 persoane
36 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g Spanac tocat Bonduelle
4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle
3 linguri ulei (poate fi și de măsline)
4 căței usturoi
Sare
Piper negru măcinat
450 g iaurt natur
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g Spanac tocat Bonduelle
4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle
3 linguri ulei (poate fi și de măsline)
4 căței usturoi
Sare
Piper negru măcinat
450 g iaurt natur
Rețete făcute cu
Porumb Congelat Dulce Boabe
Spanac tocat
Pași 1
Punem strecurătoarea deasupra unui bol. În strecurătoare așezăm un prosop de bucătărie curat în care turnăm iaurtul. Lăsăm să se scurgă zeama 1-2 ore
Pași 2
Rupem codițele spanacului după care spălăm bine frunzele în apă rece de mai multe ori schimbând mereu apa le scurgem și le tăiem în fâșii subțiri.
Pași 3
Încingem uleiul într-o cratiță apoi punem usturoiul pisat. Amestecăm puțin și adăugăm spanacul. Se călește amestecând și scuturând cratița 4-5 min până când spanacul se rupe ușor. Lăsăm să se răcească după care îl pasăm și îl punem într-un castron.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.