Pași 1
Tăiem legumele: roșiile, ardeiul, ridichile și avocado.
Pași 2
Condimentăm pieptul de curcan cu sare, piper, ulei și busuioc uscat și le punem la cuptor la 180°C timp de 20 de minute.
Pași 3
Porționăm pieptul de curcan în fâșii mici și presărăm pudra de sfeclă roșie.
Pași 4
Adăugăm întrun bol spanacul, rucola, mozzarela bocconcini, porumbul, ardeiul tăiat fâșii, roșiile, avocado, măslinele kalamata și ridichile peste care punem uleiul, oțetul balsamic și busuioc și amestecăm bine.
Pași 5
Punem conținutul întro farfurie peste care așezăm fâșiile de piept de curcan și germenii.
Sfaturi în bucătărie
Pentru această salată putem adăuga diferite semințe cum ar fi cele de in sau de dovleac, puțin trase la tigaie.