Crenvuștii se taie în 6 bucăți egale fiecare. Fiecare bucată este crestată la ambele capete. Se pun într-o tavă și se bagă în cuptorul preîncălzit unde se lasă până se rumenesc și înfloresc.
Pași 2
Separat, se fierb pastele în apă cu sare.
Pași 3
Se face o maioneză dintr-un gălbenuș de ou,o linguriță de muștar și ulei. Într-un bol, se amestecă 4 linguri de maioneză și 4 linguri de iaurt și se face un dressing.
Pași 4
Pastele fierte și răcite se amestecă cu legumele, cu bucățile de carne și cu dressingul. Se pot servi alături de castraveți murați.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...