Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pulpă de porc cu porumb și ciuperci
Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
400 g pulpă de porc
2 căței usturoi
50 ml. ulei
1 ardei iute
Sare
Piper
Boia dulce
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
400 g pulpă de porc
2 căței usturoi
50 ml. ulei
1 ardei iute
Sare
Piper
Boia dulce
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Ciuperci feliate
Pași 1
Pulpa de porc se spală bine, se usucă într-un șervet curat, se taie în cubulețe, apoi se condimentează cu sare și piper.
Pași 2
O tigaie cu ulei se pune pe foc, iar după ce aceasta s-a încins se adaugă bucățile de carne. După 10 minute se pun ciupercile feliate și usturoiul tocat.
Pași 3
După alte 10 minute, după ce toate s-au înmuiat puțin, se adaugă boabele de porumb, se mai călesc câteva minute și se condimentează totul după gust.
Pași 4
Se servește pe frunze de salată verde, ornat cu felii de ardei iute și presărat cu boia dulce.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...