Pași 1
Preparăm pieptul de pui la grătar, cu sare, piper și ulei de măsline, circa 10 minute.
Pași 2
Sosul de roșii se pregătește din 1 cățel usturoi, tăiat mar unt, arpagicul tăiat mărunt, roșiile în bulion, sare, piper, zahăr, cimbrișor, mărar, pătrunjel, fierte 20 minute, apoi blendate și strecurate.
Pași 3
Prazul tăiat bucăți se fierbe în apă cu sare, 4-5 minute. Orezul Bonduelle Hawai Mix se fierbe în apă cu sare, ulei și piper, 4-5 minute, se dă gust.
Pași 4
Preparatul e gata: se montează pe farfurie sosul de roșii, prazul, orezul Hawai Mix, pieptul de pui peste praz, se decorează cu germeni de ceapă roșie și frunze de salată de primăvară. E gata! Poftă bună!