Pentru supa-cremă: zarzavaturile (mai puțin morcovii) se fierb în apă cu sare.
Pași 2
Când sunt aproape gata, se adaugă morcovii scurși și se mai fierb 5 minute. Se strecoară de zeamă, se lasă ceapa de-o parte și restul de zarzavat se pasează cu blenderul. Se subțiază pasta obținută cu bulionul și supa de zarzavat.
Pași 3
Pentru topping: cubulețele de ardei și porumbul se călesc puțin (până când se înmoaie ardeiul) în tigaia wok. Se amestecă apoi cu pătrunjelul verde tocat, sucul de lămâie și piperul.
Pași 4
Supa se încălzește la foc mic și se servește imediat, alături de topping și, eventual, crutoane.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.
Morcovi caramelizați
O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru...