1. >Rețete
  2. >Fasole verde încălzită la grătar și roşii cherry cu parmezan

Fasole verde încălzită la grătar și roşii cherry cu parmezan

Un gust deosebit și o aromă plăcută.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

Câteva roșii cherry

2 căței de usturoi

2 linguri de ulei de măsline

10 g parmezan

Sare

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

Câteva roșii cherry

2 căței de usturoi

2 linguri de ulei de măsline

10 g parmezan

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, într-un vas încălzit și curățat, punem puțin ulei de măsline și adăugăm usturoiul tocat în felii subțiri (avem grijă să nu se ardă).
  2. Pași 2
    Prăjim roșiile cherry până capătă o culoare mai intensă.
  3. Pași 3
    Fasolea verde se scurge bine și se toarnă într-un vas. Punem peste ea roșiile prăjite și garnisim cu parmezan ras.
Sfaturi în bucătărie
Puteți servi cu carne de pește la grătar adăugând câteva fâșii de ardei gras copt.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fasole verde cu mărar și usturoi

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...