Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fasole verde cu roșii şi brânză feta
O adevărată experiență culinară!
Mediu
4 persoane
12 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
6 roşii mari suculente
100 g brânză feta
1 lingură ulei de măsline
6 frunze proaspete de busuioc
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
6 roşii mari suculente
100 g brânză feta
1 lingură ulei de măsline
6 frunze proaspete de busuioc
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Fasole verde tăiată VAPEUR
Pași 1
Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, ne ocupăm de tăierea roșiilor în bucăți mari, peste care adăugăm cuburi de brânza feta, ulei de măsline, sare și piper.
Pași 2
Amestecăm bine, dar cu grijă să nu sfărâmăm prea tare ingredientele.
Pași 3
La final punem fasolea bine scursă. Pentru un plus de culoare garnisim cu frunze de busuioc tăiate grosier.
Sfaturi în bucătărie
Pentru o savoare mediteraneană putem adăuga câteva măsline verzi sau kalamata și o linguriță de capere.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ou poșat cu fasole verde și orz
Mic dejun sănătos alaturi de combinația de cereale Bonduelle.
Salată de ton cu fasole neagră și verde
O salată ideală pentru fiecare moment al zilei!
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...