Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon
Rețetă ușoară și aromată.
Ușor
4 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
8 cartofi medii
300 g mozzarella
2 căței usturoi
1 legătură ceapă verde
1 roșie mică
8 felii de șuncă (bacon)
Piper alb după gust
Sare după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
8 cartofi medii
300 g mozzarella
2 căței usturoi
1 legătură ceapă verde
1 roșie mică
8 felii de șuncă (bacon)
Piper alb după gust
Sare după gust
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Pași 1
Cartofii se fierb în coajă, când se răcesc se taie cu capac și se scoate miezul. Se pun cartofii într-o tavă de copt. Se amestecă mozzarella tocată mărunt cu porumbul Gold, usturoiul pisat, și ceapa verde tocată, se condimentează cu sare și piper, și se umple cartofii.
Pași 2
La final se decorează cartofii umpluți cu felii de roșii. Feliile de șuncă se rulează ușor una câte una, apoi se pun lângă cartofi în tava de copt.
Pași 3
Se coc în cuptorul încins. Se decorează cu frunze de busuioc și cu frunze de ceapă verde.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolo...
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!