Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon
Rețetă ușoară și aromată.
Ușor
4 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
8 cartofi medii
300 g mozzarella
2 căței usturoi
1 legătură ceapă verde
1 roșie mică
8 felii de șuncă (bacon)
Piper alb după gust
Sare după gust
8 cartofi medii
300 g mozzarella
2 căței usturoi
1 legătură ceapă verde
1 roșie mică
8 felii de șuncă (bacon)
Piper alb după gust
Sare după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
8 cartofi medii
300 g mozzarella
2 căței usturoi
1 legătură ceapă verde
1 roșie mică
8 felii de șuncă (bacon)
Piper alb după gust
Sare după gust
8 cartofi medii
300 g mozzarella
2 căței usturoi
1 legătură ceapă verde
1 roșie mică
8 felii de șuncă (bacon)
Piper alb după gust
Sare după gust
- Pași 1Cartofii se fierb în coajă, când se răcesc se taie cu capac și se scoate miezul. Se pun cartofii într-o tavă de copt. Se amestecă mozzarella tocată mărunt cu porumbul Gold, usturoiul pisat, și ceapa verde tocată, se condimentează cu sare și piper, și se umple cartofii.
- Pași 2La final se decorează cartofii umpluți cu felii de roșii. Feliile de șuncă se rulează ușor una câte una, apoi se pun lângă cartofi în tava de copt.
- Pași 3Se coc în cuptorul încins. Se decorează cu frunze de busuioc și cu frunze de ceapă verde.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Descoperă și...