1. >Rețete
  2. >Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon

Cartofi umpluți cu mozzarella, porumb și bacon

Rețetă ușoară și aromată.
Ușor
4 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

8 cartofi medii

300 g mozzarella

2 căței usturoi

1 legătură ceapă verde

1 roșie mică

8 felii de șuncă (bacon)

Piper alb după gust

Sare după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

8 cartofi medii

300 g mozzarella

2 căței usturoi

1 legătură ceapă verde

1 roșie mică

8 felii de șuncă (bacon)

Piper alb după gust

Sare după gust
  1. Pași 1
    Cartofii se fierb în coajă, când se răcesc se taie cu capac și se scoate miezul. Se pun cartofii într-o tavă de copt. Se amestecă mozzarella tocată mărunt cu porumbul Gold, usturoiul pisat, și ceapa verde tocată, se condimentează cu sare și piper, și se umple cartofii.
  2. Pași 2
    La final se decorează cartofii umpluți cu felii de roșii. Feliile de șuncă se rulează ușor una câte una, apoi se pun lângă cartofi în tava de copt.
  3. Pași 3
    Se coc în cuptorul încins. Se decorează cu frunze de busuioc și cu frunze de ceapă verde.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.

  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolo...

  • Salată rapidă cu fasole neagră

    Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!