Pieptul de pui se pune la fiert, cu sare, iar când este fiert, se lasă la răcit și se taie mărunt. Supa rămasă se lasă la răcit. Când s-a răcit, se dizolvă în ea gelatina și se lasă la umflat cca 15 minute.
Pași 2
În formele de brioșe se pune un strat de supă și se lasă 5 minute la rece. Se așează câteva cubulețe de cașcaval și puțin piept de pui, se mai pune un strat de supă și se lasă la rece 10 minute.
Pași 3
Se adaugă legume, se completează cu supa umplând formele și se dă la rece 30 de minute.
Pași 4
Când se servesc, se scot din forme.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...