Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Aki y bacalao
Mâncare din Insulele Caraibe.
Mediu
3 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
225 g pește sărat
1 conservă de blighia sapida (fruct cunoscut și sub numele de aki)
1 lingură ulei sau felii de slănină
1 ceapă mijlocie
Piper negru după gust
Ingrediente pentru 3 persoane
225 g pește sărat
1 conservă de blighia sapida (fruct cunoscut și sub numele de aki)
1 lingură ulei sau felii de slănină
1 ceapă mijlocie
Piper negru după gust
Pași 1
Peștele sărat se lasă la îmmuiat în apă rece, peste noapte.
Pași 2
Se clătește, se adaugă apă proaspătă și se fierbe până la înmuiere sau până când este înlăturată o cantitate de apă suficientă. Se scot oasele și solzii peștelui.
Pași 3
Între timp, blighia sapida este lăsată la uscat.
Pași 4
Pe o tigaie se prăjește slănina sau se încinge uleiul. Se adaugă ceapa, feliile de pește și blighia sapida.
Pași 5
Se fierbe timp de 5 10 minute și se presară cu piper negru.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...