Fasolea Borlotti Vapeur are o culoare roșcată cu pete roșiatice-rozalii care după fierbere devin brune. Cu un gust intens și specific, aceste boabe reprezintă o garnitură sau chiar un fel principal foarte gustos și sățios.
Fasole Borlotti uscată saturată, apă, sare, agent de întărire: clorură de calciu (sau E509), aditiv alimentar sechestrant: calciu EDTA (sau E385).
Sursă de fibre, Sursă de proteine, Sursă de acid folic
Fără conservanți în conformitate cu legislația în vigoare.
pentru 100g | o porție de 125g | |
---|---|---|
Energie în kJ | 401 kJ | 502 kJ |
Energie (kcal) | 95 kcal | 120 kcal |
Grăsimi (g) | 0,9 g | 1,1 g |
Din care acizi saturati (g) | 0,2 g | 0,3 g |
Glucide (g) | 11,1 g | 14 g |
Din care zaharuri (g) | 0,5 g | 0,6 g |
Fibre (g) | 7,8 g | 9,8 g |
Proteine (g) | 6,8 g | 8,5 g |
Sare (g) | 0,56 g | 0,70 g |
Vitamina B9 totală (µg) | 54 µg | 67,5 µg |
Prin tehnologia Vapeur, folosită în exclusivitate de Bonduelle, legumele proaspăt recoltate sunt pregătite la abur și în vid, chiar înainte de a fi conservate. Astfel, pot fi consumate și fără să le prepari, direct din conservă!
Dupa deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.