Salată cu fâșii de vită și fasole albă
Un preparat minunat pentru zilele de vară!
Dificil
2 persoane
25 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Fasole albă Bonduelle
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Fasole albă Bonduelle
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
200 g carne vită Bavette
100 g ruccola
80 g salată Iceberg
60 g radicchio
5 roșii cherry
1/2 ardei gras roșu
1 ardei iute
1 ceapă roșie
1 foaie lasagna
20 g sos sweet chilli
30 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
10 g unt
20 g sos teriaki
busuioc
oregano
boia afumată
puțin ulei
sare, piper
- Pași 1Tăiem ardeiul gras roșu în cuburi, roșiile cherry pe jumătate, ceapa mărunt, foaia de lasagna în bucăți triunghiulare, salata iceberg și ardeiul iute in feliuțe. Apoi tăiem perpendicular cu fibra și carnea de vită bavette.
- Pași 2Călim în ulei carnea bavette și asezonăm cu sare, piper, busuioc, oregano și boia afumată, adăugăm untul, ceapa roșie, ardeiul gras și ardeiul iute. Stropim cu vinul alb și adăugăm sosul sweet chilli și teriaki și supa bază de legume.
- Pași 3Prăjim în ulei încins bucățile triunghiulare de foaie de lasagna.
- Pași 4Adăugăm întrun bol salata, radicchio , rucola, roșiile cherry, fasolea albă, carnea de vită și sosul care devine dressing pentru salată, iar deasupra lipia crocantă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Descoperă și...