Fatta - supă de carne egipteană

O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.
Dificil
4 persoane
150 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
  1. Pași 1
    Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.
  2. Pași 2
    Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.
  3. Pași 3
    La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.
  4. Pași 4
    Se adaugă orezul și se încălzește.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Caracatiță cu legume mediteranene

    Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.