Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fatta - supă de carne egipteană
O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.
Dificil
4 persoane
150 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel
Ceapă
3 linguri cu unt
5 căței de usturoi
1 lingură cu oțet
1 boabă de cardamom
Sare
2 pahare cu orez fiert
Crutoane
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel
Ceapă
3 linguri cu unt
5 căței de usturoi
1 lingură cu oțet
1 boabă de cardamom
Sare
2 pahare cu orez fiert
Crutoane
Piper
Pași 1
Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.
Pași 2
Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.
Pași 3
La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.
Pași 4
Se adaugă orezul și se încălzește.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...