Pași 1
Pentru aluat, amesteci ingredientele, frămânți timp de 5 minute, adaugi uleiul și mai frămânți până se încorporează, apoi acoperi vasul și lași 60 de minute să crească.
Pași 2
Între timp, tai cubulețe ardeiul, mușchiul și ciupercile, iar cașcavalul îl dai pe răzătoare. Întinzi aluatul, torni puțin ketchup și cu ajutorul unei linguri îl întinzi pe întreaga suprafață, apoi presari ciupercile, porumbul, ardeiul, mușchiul și cașcavalul ras.
Pași 3
Aduci una dintre laturile aluatului până la jumătatea foii și pe cealaltă la fel și presezi ușurel unde se îmbină, apoi o rostogolești și o așezi pe partea cealaltă, pe hârtia de copt din tavă. Tai cu o foarfeca fâșii late de 2-3 cm pe care le răsucești un pic, astfel încât să se vadă umplutura, după care dai aluatului o forma de semicerc. Lași să crească în jur de 45 minute. După 45 minute, ungi cu un gălbenuș amestecat cu puțin lapte și presari pe deasupra semințe de susan.
Pași 4
Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și lași pentru 3035 de minute.