1. >Rețete
  2. >Creveţi la grătar cu piure de porumb

Creveţi la grătar cu piure de porumb

O rețetă delicioasă!
Mediu
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 pungi (800 g) Porumb boabe dulce Bonduelle

Bastoane de bambus înmuiate în apă

200 ml. ulei de măsline

2 căţei de usturoi presaţi

Cimbru

250 g creveți pre-gătiţi

1/2 suc de lămâie

200 ml. smântână
Ingrediente pentru 4 persoane
2 pungi (800 g) Porumb boabe dulce Bonduelle

Bastoane de bambus înmuiate în apă

200 ml. ulei de măsline

2 căţei de usturoi presaţi

Cimbru

250 g creveți pre-gătiţi

1/2 suc de lămâie

200 ml. smântână
  1. Pași 1
    Sucul de la o jumătate de lămâie este turnat peste ulei cu usturoi presat și cimbru.
  2. Pași 2
    Separat luați un baston de bambus înmuiat în apă și, alternativ, puneți creveți și bucăți de lămâie. Frigăruiele sunt lăsate la marinat timp de 20 de minute în sucul de lămâie, pregătit în prealabil.
  3. Pași 3
    Puneți cele 2 cutii de porumb dulce și crocante într-un blender, apoi adăugați smântână și puțină sare. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă.
  4. Pași 4
    Așezați frigăruile pe un grătar fierbinte timp de câteva minute până când creveții prind o culoare aurie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat delicios pentru o seară mexicană alături de cei dragi.

  • Salată picantă de creveți și porumb cu v...

    Zilele de vară ne indeamnă să mâncăm mai multe salate, iar fructele de mare ne asigură aportul prote...

  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la B...