1. >Rețete
  2. >Ciuperci a la crème

Ciuperci a la crème

Yummm! Doar atât poți spune!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) ciuperci feliate Bonduelle

30 g unt

250 g smântână lichidă

1/2 ceapă

1/2 legătură de mărar

zeama de la jumătate de lamâie

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) ciuperci feliate Bonduelle

30 g unt

250 g smântână lichidă

1/2 ceapă

1/2 legătură de mărar

zeama de la jumătate de lamâie

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Tocăm ceapa și mărarul.
  2. Pași 2
    Punem jumătate din cantitatea de unt la topit în tigaia încinsă, apoi adăugăm ceapa tocată. Lăsăm să se gătească timp de 3 minute, apoi luăm de pe foc.
  3. Pași 3
    Punem restul de unt la topit într-o oală și adăugam ciupercile. Le lăsăm să se rumenească timp de 5-10 minute. Condimentăm după gust cu sare, piper și zeama de lămâie.
  4. Pași 4
    Adăugăm peste ciuperci ceapa gătită și smântâna lichidă. Mai lăsăm pe foc aproximativ 5 minute, amestecând continuu.
  5. Pași 5
    Presărăm mărarul tocat și servim preparatul cald.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...

    O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!