Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Cartofi Hasselback cu salsa de porumb dulce şi ardei
Descoperă o rețetă gustoasă!
Mediu
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
Sare
Unt
Ulei de măsline
(pentru salsa):
4 cartofi medii
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ardei gras roșu
Pătrunjel
Ulei de măsline
Chimen pudră
Suc de lămâie
Sare
Piper negru
Iaurt grecesc pentru servire
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
Sare
Unt
Ulei de măsline
(pentru salsa):
4 cartofi medii
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ardei gras roșu
Pătrunjel
Ulei de măsline
Chimen pudră
Suc de lămâie
Sare
Piper negru
Iaurt grecesc pentru servire
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Pași 1
Cartofii se decojesc, se spală și se taie felii foarte subțiri cu un cuțit bine ascuțit, până aproape de bază. Nu se taie de tot. Se ung cu sare, unt și ulei de măsline și se bagă la cuptor timp de 25-30 de minute. Trebuie să iasă rumeni și moi.
Pași 2
Pentru salsa, scurgem porumbul, tăiem ceapa, usturoiul și ardeiul cubulețe iar pătrunjelul mărunt. Amestecăm bine toate ingredientele Într-un castron cu ulei de măsline, sare, piper, suc de lămâie și chimen pudră.
Pași 3
Servim cu iaurt grecesc deasupra.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Tacos cu porumb și fasole roșie
Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat ...