Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Zucchini umpluți cu legume

Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!

Pași de preparare

 • Spălăm zucchini, tăiem pe lung in două jumătăți și le punem puțină sare. Îi lăsăm să lase zema, pe un tocător, întorși cu gura în jos. Așezăm dovleceii într-o tavă unsă cu ulei.

 • Tocăm ceapa verde, pătrunjelul și usturoiul și dăm pe răzătoare cașcavalul. Punem într-un bol toate aceste ingrediente cu amestecul de legume Mexican Mix Vapeur Bonduelle, stropim cu puțin ulei și asezonăm cu sare și piper.

 • Umplem jumătățile de zucchini cu vârf, acoperim tava cu folie de aluminiu și dăm la cuptor. După aproximativ 20 minute, descoperim tava și mai lăsăm cât să se rumenească bine.

Rețete care te-ar putea interesa

Zucchini umpluți cu legume
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Spălăm zucchini, tăiem pe lung in două jumătăți și le punem puțină sare. Îi lăsăm să lase zema, pe un tocător, întorși cu gura în jos. Așezăm dovleceii într-o tavă unsă cu ulei.

 • Pasul 2

  Tocăm ceapa verde, pătrunjelul și usturoiul și dăm pe răzătoare cașcavalul. Punem într-un bol toate aceste ingrediente cu amestecul de legume Mexican Mix Vapeur Bonduelle, stropim cu puțin ulei și asezonăm cu sare și piper.

 • Pasul 3

  Umplem jumătățile de zucchini cu vârf, acoperim tava cu folie de aluminiu și dăm la cuptor. După aproximativ 20 minute, descoperim tava și mai lăsăm cât să se rumenească bine.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.