Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Wok de legume cu brânză tofu și ciuperci

Wok de legume cu brânză tofu și ciuperci marinate. Florin Alexandru Leonte

Pași de preparare

  • Se spală toate legumele, după care se curăță de coajă vinetele și se taie cubulețe, împreună cu dovleceii și ardeii grași.

  • Se pun la călit în ulei de măsline, se adaugă mărarul, sare și piper, după gust.

  • La final se servesc cu brânză tofu și ciuperci marinate. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Wok de legume cu brânză tofu și ciuperci
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei gras roșu
  • 2 vinete
  • 150 g brânză tofu
  • 1 legătură mărar
  • 50 ml. ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală toate legumele, după care se curăță de coajă vinetele și se taie cubulețe, împreună cu dovleceii și ardeii grași.

  • Pasul 2

    Se pun la călit în ulei de măsline, se adaugă mărarul, sare și piper, după gust.

  • Pasul 3

    La final se servesc cu brânză tofu și ciuperci marinate. Poftă bună!