Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Vrăbioară de vită în stil ardelenesc

Vrăbioară de vită gătită cu legume și smântână. Elena Coraiu

Pași de preparare

  • Într-o tigaie se pun ardeii kapia și ceapa în 100 ml de apă și se fierb până scade toată apa.

  • Se adaugă smântâna, muștarul, sarea și piperul, după gust.

  • Se adaugă vrăbioară de vită tăiată cubulețe, aceasta fiind fiartă înainte.

  • Se înăbușă 10 minute și se ia de pe foc. Legumele mexicane se fierb 20 de minute în apă cu sare, apoi se scurge apa, se adaugă un cubuleț de unt și se ia de pe foc.

Rețete care te-ar putea interesa

Vrăbioară de vită în stil ardelenesc
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 20 g ceapă
  • 40 g ardei capia
  • 30 g smântână
  • 20 g muștar dulce
  • 20 g muștar cu boabe
  • 100 ml. apă
  • 400 g vrăbioară de vită
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie se pun ardeii kapia și ceapa în 100 ml de apă și se fierb până scade toată apa.

  • Pasul 2

    Se adaugă smântâna, muștarul, sarea și piperul, după gust.

  • Pasul 3

    Se adaugă vrăbioară de vită tăiată cubulețe, aceasta fiind fiartă înainte.

  • Pasul 4

    Se înăbușă 10 minute și se ia de pe foc. Legumele mexicane se fierb 20 de minute în apă cu sare, apoi se scurge apa, se adaugă un cubuleț de unt și se ia de pe foc.