Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Vol au vent cu ciuperci

Ușor, rapid, gustos. Maria Șandru

Pași de preparare

  • Aluatul se lasă la temperatura camereipentru a se decongela. Cu un pahar tăiem bucăți și punem în tavă. Cealaltă parte care vine deasupra se decupează cu un dop în mijloc.
  • Așezăm partea a 2-a și ungem cu oul bătut cu un praf de sare, după care dăm la cuptor.
  • Ceapa o punem la călit cu puțin ulei, adăugăm ciupercile tăiate micuțe, cățeii de usturoi și pătrunjelul tocat. Se sărează după gust.
  • Adăugăm și crema de brânză, punem un praf de piper și umplem formele obținute.

Rețete care te-ar putea interesa

Vol au vent cu ciuperci
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 140 g Ciuperci feliate Bonduelle
  • 1 ceapa mică
  • 1 pachet aluat foietaj
  • Sare
  • câteva fire pătrunjel verde
  • 3 linguri cremă de brânză
  • 2 căței usturoi
  • Ulei
  • Piper
  • 1 ou
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Aluatul se lasă la temperatura camereipentru a se decongela. Cu un pahar tăiem bucăți și punem în tavă. Cealaltă parte care vine deasupra se decupează cu un dop în mijloc.

  • Pasul 2

    Așezăm partea a 2-a și ungem cu oul bătut cu un praf de sare, după care dăm la cuptor.

  • Pasul 3

    Ceapa o punem la călit cu puțin ulei, adăugăm ciupercile tăiate micuțe, cățeii de usturoi și pătrunjelul tocat. Se sărează după gust.

  • Pasul 4

    Adăugăm și crema de brânză, punem un praf de piper și umplem formele obținute.