Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Vită cu morcovi și susan

Vită cu morcovi, suc de portocale și susan. Alexandru Costorel

Pași de preparare

 • Se pune la fiert 500 ml apă. Se pune cubul de vită și se lasă să se dizolve. Se storc portocalele, apoi se tăvălește carnea prin semințele de susan. Se încălzește uleiul într-o tigaie și se rumenește carnea pe toate părțile, apoi se stropește cu sucul de portocale.

 • Se lasă să scadă puțin, la foc iute, apoi se adaugă morcovii și căpățâna de usturoi, necurățată, crestată în două. Se toarnă supa de vită, se condimentează cu sare și piper, cimbru și tarhon și se amestecă bine.

 • Se acoperă și se lasă să fiarbă 3 ore, la foc mic, amestecând din când în când. Se servește carnea de vită cu morcovii pe un platou. Se servește caldă, alături de un pahar de vin roșu. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Vită cu morcovi și susan
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se pune la fiert 500 ml apă. Se pune cubul de vită și se lasă să se dizolve. Se storc portocalele, apoi se tăvălește carnea prin semințele de susan. Se încălzește uleiul într-o tigaie și se rumenește carnea pe toate părțile, apoi se stropește cu sucul de portocale.

 • Pasul 2

  Se lasă să scadă puțin, la foc iute, apoi se adaugă morcovii și căpățâna de usturoi, necurățată, crestată în două. Se toarnă supa de vită, se condimentează cu sare și piper, cimbru și tarhon și se amestecă bine.

 • Pasul 3

  Se acoperă și se lasă să fiarbă 3 ore, la foc mic, amestecând din când în când. Se servește carnea de vită cu morcovii pe un platou. Se servește caldă, alături de un pahar de vin roșu. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.