1. >Rețete
  2. >Vită cu garnitură de linte și fasole roșie

Vită cu garnitură de linte și fasole roșie

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

1 mușchi de vită

1 ceapă roșie

2-3 căței usturoi

3 - 4 linguri ulei de măsline

Sare

100 ml. vin roșu

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

1 mușchi de vită

1 ceapă roșie

2-3 căței usturoi

3 - 4 linguri ulei de măsline

Sare

100 ml. vin roșu

Piper
  1. Pași 1
    Vita împănată cu cățeii de usturoi se condimentează cu sare și piper, se unge cu puțin ulei de măsline și se bagă în cuptor timp de 1,5 - 2 ore, cu puțină apă. Din când în când, se stropește vita cu puțin vin roșu.
  2. Pași 2
    Între timp, pregătim garnitura: se toacă ceapa roșie julien și se amestecă cu lintea și fasolea roșie boabe.
  3. Pași 3
    Se amestecă cu sare, piper, chili și puțin ulei de măsline. Se servește alături de vita caldă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Orez cu fasole roșie în sos

    O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!

  • Salată cu fasole roșie și spanac

    O salată sățioasă datorită fasolei roșii și a nucilor, completat de aroma dulceagă a bacon-ului.