Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Vită cu garnitură de linte și fasole roșie

Vită cu garnitură de linte și fasole roșie. Georgeta Leonte

Pași de preparare

  • Vita împănată cu cățeii de usturoi se condimentează cu sare și piper, se unge cu puțin ulei de măsline și se bagă în cuptor timp de 1,5 - 2 ore, cu puțină apă. Din când în când, se stropește vita cu puțin vin roșu.

  • Între timp, pregătim garnitura: se toacă ceapa roșie julien și se amestecă cu lintea și fasolea roșie boabe.

  • Se amestecă cu sare, piper, chili și puțin ulei de măsline. Se servește alături de vita caldă. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Vită cu garnitură de linte și fasole roșie
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
  • 1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
  • 1 mușchi de vită
  • 1 ceapă roșie
  • 2-3 căței usturoi
  • 3 - 4 linguri ulei de măsline
  • Sare
  • 100 ml. vin roșu
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Vita împănată cu cățeii de usturoi se condimentează cu sare și piper, se unge cu puțin ulei de măsline și se bagă în cuptor timp de 1,5 - 2 ore, cu puțină apă. Din când în când, se stropește vita cu puțin vin roșu.

  • Pasul 2

    Între timp, pregătim garnitura: se toacă ceapa roșie julien și se amestecă cu lintea și fasolea roșie boabe.

  • Pasul 3

    Se amestecă cu sare, piper, chili și puțin ulei de măsline. Se servește alături de vita caldă. Poftă bună!