Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Trandafiri Bonduelle

Este un preparat surprinzător de gustos si frumos. Ludovica Gyorgy

Pași de preparare

  • Se începe cu aluatul pentru trandafiri, folosind făină, drojdie, iaurt, 1 ou și ulei.
  • Se obține un aluat fraged, care se pune la rece 30 minute.
  • Apoi se întinde o foaie, se taie fâșii dreptunghiulare și se umplu cu șuncă, porumb, cașcaval.
  • După modelare, se ung cu ou bătut deasupra și se dau la cuptor pentru 25-30 minute, la foc potrivit.

Rețete care te-ar putea interesa

Trandafiri Bonduelle
6 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1/2 plic drojdie uscată
  • 120 g iaurt
  • 2 linguri ulei
  • 2 ouă de găină întregi
  • 4 felii șuncă de pui
  • 150 g făină
  • 50 g cașcaval
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se începe cu aluatul pentru trandafiri, folosind făină, drojdie, iaurt, 1 ou și ulei.

  • Pasul 2

    Se obține un aluat fraged, care se pune la rece 30 minute.

  • Pasul 3

    Apoi se întinde o foaie, se taie fâșii dreptunghiulare și se umplu cu șuncă, porumb, cașcaval.

  • Pasul 4

    După modelare, se ung cu ou bătut deasupra și se dau la cuptor pentru 25-30 minute, la foc potrivit.