Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tostadas cu rasol de găină

O rețetă delicioasă, savuroasă și destul de ușor de preparat. Marinescu Aurelian Costel

Pași de preparare

  • Tocați ceapa fin și o căliți în uleiul de măsline. Adăugați usturoiul tocat fin, lăsați putin, apoi adăugați roșiile din conservă. Lăsați să fiarbă 2-3 minute, apoi adăugați boabele de fasole clătite și scurse.
  • Lăsați să fiarbă 10 minute. Adăugați carnea de găina ruptă fâșii, potriviți de sare și piper și sosul tabasco, după cât vreți de iute.
  • Așezați în farfurie câte o felie de pâine prăjita (tostado), un polonic din carnea cu legume, frunze de salată verde, felii de avocado și smântână fermentată. Serviți imediat.
  • Dacă nu aveți rasolul pregătit, puteți fierbe înainte carnea de găină, la foc mic, împreună cu legumele, după preferință (ceapă, morcov, gulie, rădăcină de țelină), sarea și piperul boabe. Zeama o puteți folosi la supă sau la orez. Puteți folosi și pulpe de găină dezosate și rupte fâșii , în funcție de preferință.

Rețete care te-ar putea interesa

Tostadas cu rasol de găină
3 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 1 conservă roșii cuburi
  • 1 ceapă
  • 1-2 căței usturoi
  • Sare
  • Sos tabasco
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 piept de găina rasol
  • 3 felii pâine prăjită
  • 1 salată verde
  • 1/2 avocado
  • Smântână fermentată
  • Piper negru măcinat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocați ceapa fin și o căliți în uleiul de măsline. Adăugați usturoiul tocat fin, lăsați putin, apoi adăugați roșiile din conservă. Lăsați să fiarbă 2-3 minute, apoi adăugați boabele de fasole clătite și scurse.

  • Pasul 2

    Lăsați să fiarbă 10 minute. Adăugați carnea de găina ruptă fâșii, potriviți de sare și piper și sosul tabasco, după cât vreți de iute.

  • Pasul 3

    Așezați în farfurie câte o felie de pâine prăjita (tostado), un polonic din carnea cu legume, frunze de salată verde, felii de avocado și smântână fermentată. Serviți imediat.

  • Pasul 4

    Dacă nu aveți rasolul pregătit, puteți fierbe înainte carnea de găină, la foc mic, împreună cu legumele, după preferință (ceapă, morcov, gulie, rădăcină de țelină), sarea și piperul boabe. Zeama o puteți folosi la supă sau la orez. Puteți folosi și pulpe de găină dezosate și rupte fâșii , în funcție de preferință.