Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tostadas cu rasol de găină

O rețetă delicioasă, savuroasă și destul de ușor de preparat. Marinescu Aurelian Costel

Pași de preparare

  • Tocați ceapa fin și o căliți în uleiul de măsline. Adăugați usturoiul tocat fin, lăsați putin, apoi adăugați roșiile din conservă. Lăsați să fiarbă 2-3 minute, apoi adăugați boabele de fasole clătite și scurse.
  • Lăsați să fiarbă 10 minute. Adăugați carnea de găina ruptă fâșii, potriviți de sare și piper și sosul tabasco, după cât vreți de iute.
  • Așezați în farfurie câte o felie de pâine prăjita (tostado), un polonic din carnea cu legume, frunze de salată verde, felii de avocado și smântână fermentată. Serviți imediat.
  • Dacă nu aveți rasolul pregătit, puteți fierbe înainte carnea de găină, la foc mic, împreună cu legumele, după preferință (ceapă, morcov, gulie, rădăcină de țelină), sarea și piperul boabe. Zeama o puteți folosi la supă sau la orez. Puteți folosi și pulpe de găină dezosate și rupte fâșii , în funcție de preferință.

Rețete care te-ar putea interesa

Tostadas cu rasol de găină
3 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 1 conservă roșii cuburi
  • 1 ceapă
  • 1-2 căței usturoi
  • Sare
  • Sos tabasco
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 piept de găina rasol
  • 3 felii pâine prăjită
  • 1 salată verde
  • 1/2 avocado
  • Smântână fermentată
  • Piper negru măcinat
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Tocați ceapa fin și o căliți în uleiul de măsline. Adăugați usturoiul tocat fin, lăsați putin, apoi adăugați roșiile din conservă. Lăsați să fiarbă 2-3 minute, apoi adăugați boabele de fasole clătite și scurse.
  • Pasul 2
    Lăsați să fiarbă 10 minute. Adăugați carnea de găina ruptă fâșii, potriviți de sare și piper și sosul tabasco, după cât vreți de iute.
  • Pasul 3
    Așezați în farfurie câte o felie de pâine prăjita (tostado), un polonic din carnea cu legume, frunze de salată verde, felii de avocado și smântână fermentată. Serviți imediat.
  • Pasul 4
    Dacă nu aveți rasolul pregătit, puteți fierbe înainte carnea de găină, la foc mic, împreună cu legumele, după preferință (ceapă, morcov, gulie, rădăcină de țelină), sarea și piperul boabe. Zeama o puteți folosi la supă sau la orez. Puteți folosi și pulpe de găină dezosate și rupte fâșii , în funcție de preferință.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.