Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tort de salata de boeuf

Rețeta este pentru 3 blaturi de tort de salata de boeuf.

Pași de preparare

  • Separăm albușurile de gălbenușuri. Amestecăm gălbenușurile cu uleiul, smântâna și făina. Adăugăm praful de copt, sare după gust și în funcție de blat, pentru blatul verde la acest amestec mai adăugăm spanacul, pentru blatul portocaliu pasta de ardei și pentru blatul alb brânza.

  • În alt bol, separat, batem tare albușurile, ca la bezele și incorporăm treptat în amestecul de mai sus. Turnăm întreaga compoziție într-o formă de tort (cu diametru de 23 de cm), lăsăm la cuptor timp de 15 minute la temperatura de 160ºC.

  • Fiecare blat se va scoate din cuptor, se va lăsa la răcit și când sunt gata toate 3, le asamblăm cu salata boeuf.

  • Ornăm după preferințe.

Rețete care te-ar putea interesa

Tort de salata de boeuf
6 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><strong>Pentru blatul verde:</strong></p>
  • <p><a href=https://bonduelle.ro/produs/spanac-congelat-frunze-tocate target=_blank rel=noopener><strong>3 linguri de spanac tocat Bonduelle </strong></a></p>
  • <p><strong>Pentru blatul portocaliu:</strong></p>
  • <p>3 linguri de pastă de ardei (dacă se folosește pastă de tomate în locul pastei de ardei, culoarea nu va mai fi așa de vie)</p>
  • <p><strong>Pentru blatul alb:</strong></p>
  • <p>4 linguri de brânză rasă</p>
  • <p>6 linguri de făină</p>
  • <p>6 linguri de ulei</p>
  • <p>3 linguri de smântână</p>
  • <p>6 ouă</p>
  • <p>3 lingurițe de praf de copt</p>
  • <p>sare după gust</p>
  • <p>salată boeuf pentru umplutură</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Separăm albușurile de gălbenușuri. Amestecăm gălbenușurile cu uleiul, smântâna și făina. Adăugăm praful de copt, sare după gust și în funcție de blat, pentru blatul verde la acest amestec mai adăugăm spanacul, pentru blatul portocaliu pasta de ardei și pentru blatul alb brânza.

  • Pasul 2

    În alt bol, separat, batem tare albușurile, ca la bezele și incorporăm treptat în amestecul de mai sus. Turnăm întreaga compoziție într-o formă de tort (cu diametru de 23 de cm), lăsăm la cuptor timp de 15 minute la temperatura de 160ºC.

  • Pasul 3

    Fiecare blat se va scoate din cuptor, se va lăsa la răcit și când sunt gata toate 3, le asamblăm cu salata boeuf.

  • Pasul 4

    Ornăm după preferințe.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.