Pași de preparare
-
Mai întâi punem roșiile cherry pe o hârtie de copt. Le dăm cu puțină sare, le stropim cu puțin ulei de măsline și le lăsăm 10 minute în cuptorul încălzit la 180 grade.
-
Punem uleiul la încins, adăugăm ceapa tocată și ciupercile. Când apa lăsată de ciuperci a scăzut, adăugăm carnea tăiată cubulețe și cabanosul tăiat bucăți mici. Călim puțin, adăugăm roșiile cherry și pasta de tomate desfăcută în apă.
-
Lăsăm să dea în clocot, adăugăm sare, piper după gust și cimbru. Spre final, adăugăm usturoiul tocat mărunt, ceașca de vin și fulgii de chili. După câteva clocote, oprim focul.
-
Servim cu mămăliguță din mălai Arpis, cu un ou ochi și cu brânză de oaie rasă.