1. >Rețete
  2. >Tochitură dobrogeană

Tochitură dobrogeană

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 cârnăciori cabanos

1 pulpă de pui afumată

1 ceapă

3 căței usturoi

2 linguri paste de tomate

1 cană apă

1/2 ceașcă vin alb

Sare

Piper

1 vârf linguriță fulgi de chili

3 linguri ulei

8 roșii cherry

1 linguriță cimbru
Ingrediente pentru 2 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 cârnăciori cabanos

1 pulpă de pui afumată

1 ceapă

3 căței usturoi

2 linguri paste de tomate

1 cană apă

1/2 ceașcă vin alb

Sare

Piper

1 vârf linguriță fulgi de chili

3 linguri ulei

8 roșii cherry

1 linguriță cimbru
  1. Pași 1
    Mai întâi punem roșiile cherry pe o hârtie de copt. Le dăm cu puțină sare, le stropim cu puțin ulei de măsline și le lăsăm 10 minute în cuptorul încălzit la 180 grade.
  2. Pași 2
    Punem uleiul la încins, adăugăm ceapa tocată și ciupercile. Când apa lăsată de ciuperci a scăzut, adăugăm carnea tăiată cubulețe și cabanosul tăiat bucăți mici. Călim puțin, adăugăm roșiile cherry și pasta de tomate desfăcută în apă.
  3. Pași 3
    Lăsăm să dea în clocot, adăugăm sare, piper după gust și cimbru. Spre final, adăugăm usturoiul tocat mărunt, ceașca de vin și fulgii de chili. După câteva clocote, oprim focul.
  4. Pași 4
    Servim cu mămăliguță din mălai Arpis, cu un ou ochi și cu brânză de oaie rasă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.