Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tocăniță de fasole franțuzească

Tocăniță tipic bulgărească preparată în fiecare casă.

Pași de preparare

  • Căliți următoarele ingrediente: ceapă, morcovii și usturoiul și după ce s-au înmuiat, se adaugă fasolea verde, cu puțin piper roșu.

  • Lăsați tocănița la foc mic, cu puțină apă.

  • Preparați un piure de roșii și adăugați-l dacă sosul scade; se condimentează cu sare și piper.

  • Pentru a îngroșa sosul, se adaugă făină, dizolvată în apă.

  • Cimbrul și pătrunjel sunt adăugate înainte de a stinge focul.

Rețete care te-ar putea interesa

Tocăniță de fasole franțuzească
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 2 roșii
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 4 căței usturoi
  • 2 linguri făină
  • Ulei
  • Sare
  • Boia de ardei
  • Piper
  • Cimbru
  • Pătrunjel tocat mărunt
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Căliți următoarele ingrediente: ceapă, morcovii și usturoiul și după ce s-au înmuiat, se adaugă fasolea verde, cu puțin piper roșu.

  • Pasul 2

    Lăsați tocănița la foc mic, cu puțină apă.

  • Pasul 3

    Preparați un piure de roșii și adăugați-l dacă sosul scade; se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 4

    Pentru a îngroșa sosul, se adaugă făină, dizolvată în apă.

  • Pasul 5

    Cimbrul și pătrunjel sunt adăugate înainte de a stinge focul.