1. >Rețete
  2. >Tocăniță de fasole franțuzească

Tocăniță de fasole franțuzească

Tocăniță tipic bulgărească preparată în fiecare casă.
Ușor
3 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

2 roșii

1 ceapă

2 morcovi

4 căței usturoi

2 linguri făină

Ulei

Sare

Boia de ardei

Piper

Cimbru

Pătrunjel tocat mărunt
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

2 roșii

1 ceapă

2 morcovi

4 căței usturoi

2 linguri făină

Ulei

Sare

Boia de ardei

Piper

Cimbru

Pătrunjel tocat mărunt
  1. Pași 1
    Căliți următoarele ingrediente: ceapă, morcovii și usturoiul și după ce s-au înmuiat, se adaugă fasolea verde, cu puțin piper roșu.
  2. Pași 2
    Lăsați tocănița la foc mic, cu puțină apă.
  3. Pași 3
    Preparați un piure de roșii și adăugați-l dacă sosul scade, se condimentează cu sare și piper.
  4. Pași 4
    Pentru a îngroșa sosul, se adaugă făină, dizolvată în apă.
  5. Pași 5
    Cimbrul și pătrunjel sunt adăugate înainte de a stinge focul.
Sfaturi în bucătărie
Utilizați fasolea franțuzească Bonduelle în extra sezon când fasolea proaspătă nu se găsește.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume ...

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...