Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tocaniță de ciuperci cu smântână și mămăligă

O rețetă delicioasă și ușoară de tocăniță de ciuperci, smântână și mămăligă de la Bonduelle pentru toată familia.

Pași de preparare

  • Pentru început, tăiem ceapa cubulețe și o punem într-o tigaie, O călim cu unt până devine aurie. 

  • Feliem ciupercile și le punem peste ceapa călită. 

  • Adăugăm 100 ml apă peste amestec și lăsăm să fiarbă câteva minute. După adăugăm câteva fire de pătrunjel tocat mărunt, sare și piper, după gustul nostru. 

  • Adăugăm măghiranul și lăsăm să dea în clocot. Între timp, dizolvăm făina în smântână și punem amestecul obținut peste ciuperci. 

  • Când tocănița de ciuperci este aproape gata, adăugăm usturoiul pisat. Pregătim mămăliga. După ce totul este gata, punem mămăliga pe un platou și presăm pătrunjelul tocat. Tocănița de ciuperci cu smântână și mămăligă este gata și se poate servi. Poftă bună!  

Rețete care te-ar putea interesa

Tocaniță de ciuperci cu smântână și mămăligă
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-intregi-sterilizate">1 borcan (280 g) Ciuperci &icirc;ntregi Bonduelle</a></p>
  • <p>3 linguri sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>5-6 fire pătrunjel</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>1 lingură făină</p>
  • <p>3-4 căței usturoi</p>
  • <p>1 ceapă</p>
  • <p>Măghiran</p>
  • <p>200 g mălai pentru mămăligă</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Kaizer</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pentru început, tăiem ceapa cubulețe și o punem într-o tigaie, O călim cu unt până devine aurie. 

  • Pasul 2

    Feliem ciupercile și le punem peste ceapa călită. 

  • Pasul 3

    Adăugăm 100 ml apă peste amestec și lăsăm să fiarbă câteva minute. După adăugăm câteva fire de pătrunjel tocat mărunt, sare și piper, după gustul nostru. 

  • Pasul 4

    Adăugăm măghiranul și lăsăm să dea în clocot. Între timp, dizolvăm făina în smântână și punem amestecul obținut peste ciuperci. 

  • Pasul 5

    Când tocănița de ciuperci este aproape gata, adăugăm usturoiul pisat. Pregătim mămăliga. După ce totul este gata, punem mămăliga pe un platou și presăm pătrunjelul tocat. Tocănița de ciuperci cu smântână și mămăligă este gata și se poate servi. Poftă bună!  

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.