Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tocană de pui cu vin Burgundy

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi: tocană de pui cu vin Burgundy si ciuperci feliate Bonduelle.

Pași de preparare

  • Se spală 8 pulpe superioare de pui și se taie în 4-6 bucăți. Se condimentează cu sare și piper.
  • Se curăță 150 g de slănină afumată și se taie în cubulețe de 1 cm. Se încinge uleiul într-o tigaie și se pregătește slănina.
  • Se adaugă bucățelele de carne și se pune tigaia pe foc încă 20 de minute. Se condimentează cu 2-3 căței de usturoi, se toarnă puțină apă, și se mai ține pe foc în tigaia acoperită circa 20-25 de minute până se înmoaie carnea.
  • Se adaugă 150g de ceapă și 230 g de Ciuperci Feliate Bonduelle.
  • Se adaugă 200 ml. de vin roșu Burgundy și o lingură de miere și se lasă tigaia pe foc încă 2-3 minute. Se presară cu pătrunjel.

Rețete care te-ar putea interesa

Tocană de pui cu vin Burgundy
3 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 8 pulpe superioare de pui
  • 150 g slănină afumată
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 150 g ceapă
  • 200 ml. vin roșu Burgundy (poate fi înlocuit cu Merlot sau Cabernet Sauvignon)
  • 1 lingură miere
  • 2 linguri apă
  • Sare
  • Pătrunjel
  • Piper negru macinat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală 8 pulpe superioare de pui și se taie în 4-6 bucăți. Se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 2

    Se curăță 150 g de slănină afumată și se taie în cubulețe de 1 cm. Se încinge uleiul într-o tigaie și se pregătește slănina.

  • Pasul 3

    Se adaugă bucățelele de carne și se pune tigaia pe foc încă 20 de minute. Se condimentează cu 2-3 căței de usturoi, se toarnă puțină apă, și se mai ține pe foc în tigaia acoperită circa 20-25 de minute până se înmoaie carnea.

  • Pasul 4

    Se adaugă 150g de ceapă și 230 g de Ciuperci Feliate Bonduelle.

  • Pasul 5

    Se adaugă 200 ml. de vin roșu Burgundy și o lingură de miere și se lasă tigaia pe foc încă 2-3 minute. Se presară cu pătrunjel.