Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tocană delicioasă de pui cu legume

Tocană delicioasă de pui cu legume. Marinescu Aurelian Costel

Pași de preparare

 • Spălăm bine pulpele, le scurgem bine și le punem la prăjit în uleiul încins pe ambele fețe. Când s-au rumenit ușor, adăugăm ceapa tocată fin. Lăsăm câteva minute, până când ceapa se înmoaie, apoi stingem cu supă de pui caldă. Punem capac și lăsăm la foc mare, până începe să clocotească.

 • Între timp curățăm morcovul și cartofii. Tăiem morcovul în bastonașe mai grosuțe, iar cartoful în bucăți potrivit de mari. Le adăugăm în vas și lăsăm să fiarbă la foc mic 15 minute.

 • Adăugăm mazărea și mai lăsăm să fiarbă 10 minute. Înainte cu 5 minute de a fi gata, punem muștarul , sarea și piperul după gust. Servim tocana presărată cu pătrunjel verde.

Rețete care te-ar putea interesa

Tocană delicioasă de pui cu legume
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Spălăm bine pulpele, le scurgem bine și le punem la prăjit în uleiul încins pe ambele fețe. Când s-au rumenit ușor, adăugăm ceapa tocată fin. Lăsăm câteva minute, până când ceapa se înmoaie, apoi stingem cu supă de pui caldă. Punem capac și lăsăm la foc mare, până începe să clocotească.

 • Pasul 2

  Între timp curățăm morcovul și cartofii. Tăiem morcovul în bastonașe mai grosuțe, iar cartoful în bucăți potrivit de mari. Le adăugăm în vas și lăsăm să fiarbă la foc mic 15 minute.

 • Pasul 3

  Adăugăm mazărea și mai lăsăm să fiarbă 10 minute. Înainte cu 5 minute de a fi gata, punem muștarul , sarea și piperul după gust. Servim tocana presărată cu pătrunjel verde.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.