Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tocană de legume - carne

Un preparat absolut delicios. Ottilia Knoblau

Pași de preparare

  • Călim ceapa tocată mărunt în ulei, la foc mic. Punem ardeii peste ea, apoi adăugăm carne, condimentele și lăsăm 10-15 minute.
  • Punem morcovii tăiați rondele, urmează ardeii și roșiile, tăiate la fel.
  • Adăugăm porumb dulce și fasole, apoi suc de roșii și lăsăm cam 20 minute, totul la foc mic.
  • Adăugăm piperul și potrivim de sare, dacă este necesar. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tocană de legume - carne
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
  • 1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 400 g carne de porc
  • 300 ml. suc de roșii
  • 2 ardei roșu
  • 2 roșii
  • 2 cepe
  • 6 linguri ulei
  • 15 g ardei roșu măcinat
  • 15 g ardei iute măcinat
  • 5 g piper măcinat
  • 10 g sare alimentară
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Călim ceapa tocată mărunt în ulei, la foc mic. Punem ardeii peste ea, apoi adăugăm carne, condimentele și lăsăm 10-15 minute.

  • Pasul 2

    Punem morcovii tăiați rondele, urmează ardeii și roșiile, tăiate la fel.

  • Pasul 3

    Adăugăm porumb dulce și fasole, apoi suc de roșii și lăsăm cam 20 minute, totul la foc mic.

  • Pasul 4

    Adăugăm piperul și potrivim de sare, dacă este necesar. Poftă bună!