Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Toast cu avocado şi porumb

Un starter sănătos pentru un prânz copios.

Pași de preparare

 • Scoatem sâmburele de la avocado (se scoate partea verde cu ajutorul unei linguri) și se pune într-un castron. Presărăm zeama de lămâie și puțină sare apoi se zdrobește cu o furculiță.

 • Punem feliile de toast într-un toaster, până când devin crocante și aurii la culoare (se poate folosi și o tigaie tip grill dacă nu aveți toaster).

 • Tartinăm cu avocado feliile de toast, adăugăm câte o felie de roșie, deasupra presărăm porumbul dulce și ornăm cu busuiocul tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Toast cu avocado şi porumb
2 persoane sub 15 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Scoatem sâmburele de la avocado (se scoate partea verde cu ajutorul unei linguri) și se pune într-un castron. Presărăm zeama de lămâie și puțină sare apoi se zdrobește cu o furculiță.

 • Pasul 2

  Punem feliile de toast într-un toaster, până când devin crocante și aurii la culoare (se poate folosi și o tigaie tip grill dacă nu aveți toaster).

 • Pasul 3

  Tartinăm cu avocado feliile de toast, adăugăm câte o felie de roșie, deasupra presărăm porumbul dulce și ornăm cu busuiocul tocat.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.