Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Terină de legume cu pui

O salată boeuf mai sănătoasă și mai apetisantă. Amalia Săsărman

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu zarzavatul, cartofii și sarea.
  • Între timp, morcovii, mazărea si amestecul mexican se pregătesc și se storc bine de zeamă.
  • Se prepară maioneza din gălbenușul de ou, laptele condensat, muștar și uleiul de măsli
  • Se taie mărunt toate ingredientele (carnea, legumele), se amestecă ușor pentru a nu se zdrobi, se condimentează și se ung cu maioneză.

Rețete care te-ar putea interesa

Terină de legume cu pui
12 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 150 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 150 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 3 cartofi
  • 2 ouă
  • 100 g maioneză dietetică
  • 100 g smântână
  • 3 morcovi
  • 3 pătrunjel
  • 300 g piept de pui
  • 1 roșie
  • 9 feliuțe ardei gras
  • 1 linguriță muștar
  • 2 plicuri gelatină alimentară
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu zarzavatul, cartofii și sarea.

  • Pasul 2

    Între timp, morcovii, mazărea si amestecul mexican se pregătesc și se storc bine de zeamă.

  • Pasul 3

    Se prepară maioneza din gălbenușul de ou, laptele condensat, muștar și uleiul de măsli

  • Pasul 4

    Se taie mărunt toate ingredientele (carnea, legumele), se amestecă ușor pentru a nu se zdrobi, se condimentează și se ung cu maioneză.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.