Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Terină de legume cu pui

O salată boeuf mai sănătoasă și mai apetisantă. Amalia Săsărman

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu zarzavatul, cartofii și sarea.

  • Între timp, morcovii, mazărea si amestecul mexican se pregătesc și se storc bine de zeamă.

  • Se prepară maioneza din gălbenușul de ou, laptele condensat, muștar și uleiul de măsli

  • Se taie mărunt toate ingredientele (carnea, legumele), se amestecă ușor pentru a nu se zdrobi, se condimentează și se ung cu maioneză.

Rețete care te-ar putea interesa

Terină de legume cu pui
12 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 150 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 150 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 3 cartofi
  • 2 ouă
  • 100 g maioneză dietetică
  • 100 g smântână
  • 3 morcovi
  • 3 pătrunjel
  • 300 g piept de pui
  • 1 roșie
  • 9 feliuțe ardei gras
  • 1 linguriță muștar
  • 2 plicuri gelatină alimentară
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu zarzavatul, cartofii și sarea.

  • Pasul 2

    Între timp, morcovii, mazărea si amestecul mexican se pregătesc și se storc bine de zeamă.

  • Pasul 3

    Se prepară maioneza din gălbenușul de ou, laptele condensat, muștar și uleiul de măsli

  • Pasul 4

    Se taie mărunt toate ingredientele (carnea, legumele), se amestecă ușor pentru a nu se zdrobi, se condimentează și se ung cu maioneză.