1. >Rețete
  2. >Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță

Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță

Un aperitiv proaspăt și aspectuos.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

100 ml. lapte

400 g făină

100 g smântână

50 g telemea

10 ouă de prepeliță

2 gălbenușuri de găină

150 g unt

1 ardei roșu
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

100 ml. lapte

400 g făină

100 g smântână

50 g telemea

10 ouă de prepeliță

2 gălbenușuri de găină

150 g unt

1 ardei roșu
  1. Pași 1
    Se prepară un aluat din făină, unt, săre, gălbenușuri, lapte. Se frămantă un aluat elastic, care se acoperă cu folie și se dă la rece 30-40 minute.
  2. Pași 2
    Se întinde apoi o foaie de cca. 0,5 cm grosime, din care se decupează rondele de aluat, cu care se îmbracă forme de tartă. Se așează într-o tavă și se coc 5-7 minute.
  3. Pași 3
    Spanacul se amestecă cu smântână și telemeaua rasă, apoi în fiecare tartă se pune crema de spanac, până la jumătatea formelor de tartă.
  4. Pași 4
    În fiecare formă se pun bucăți de morcov, buchețele de broccoli și se sparge câte un ou de prepeliță. Se dă la cuptor până se coagulează oul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Souffle cu spanac

    Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.

  • Spanac cu ou

    Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...