Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tartă cu spanac și ciuperci

Tartă cu blat de spanac și umplutură de brânză cu ciuperci. Cristina Mihaela Oprea

Pași de preparare

  • Se face o cocă din 6 ouă, smântâna, făină, spanac, ulei și un praf de copt. Se fac 3 blaturi subțiri și se pune un blat într-o tavă de tartă.

  • Se taie mărunt ciupercile. Se pregătește umplutura, amestecând brânza feta cu brânza de vaci, ciupercile tăiate mărunt, mărarul și pătrunjelul. Se pune sare după gust.

  • Se împarte compoziția în două. Jumătate se pune peste primul blat de cocă. Se pune apoi peste umplutură un blat de cocă și se repetă operațiunea încă o dată (blat, umplutură, blat, umplutură, blat).

  • Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 20-25 de minute. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu spanac și ciuperci
8 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-intregi-sterilizate">1 borcan (280 g) Ciuperci &icirc;ntregi Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g br&acirc;nză feta</p>
  • <p>200 g br&acirc;nză de vaci</p>
  • <p>1 legătură de mărar</p>
  • <p>6 ouă</p>
  • <p>3 linguri de ulei</p>
  • <p>3 linguri de sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>6 linguri de făină</p>
  • <p>6 linguri de spanac</p>
  • <p>1 pliculeț de praf de copt</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Pătrunjel</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se face o cocă din 6 ouă, smântâna, făină, spanac, ulei și un praf de copt. Se fac 3 blaturi subțiri și se pune un blat într-o tavă de tartă.

  • Pasul 2

    Se taie mărunt ciupercile. Se pregătește umplutura, amestecând brânza feta cu brânza de vaci, ciupercile tăiate mărunt, mărarul și pătrunjelul. Se pune sare după gust.

  • Pasul 3

    Se împarte compoziția în două. Jumătate se pune peste primul blat de cocă. Se pune apoi peste umplutură un blat de cocă și se repetă operațiunea încă o dată (blat, umplutură, blat, umplutură, blat).

  • Pasul 4

    Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 20-25 de minute. Poftă bună!