1. >Rețete
  2. >Tartă cu spanac și ciuperci

Tartă cu spanac și ciuperci

Tartă cu blat de spanac și umplutură de brânză cu ciuperci.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

200 g brânză feta

200 g brânză de vaci

1 legătură de mărar

6 ouă

3 linguri de ulei

3 linguri de smântână

6 linguri de făină

6 linguri de spanac

1 pliculeț de praf de copt

Sare

Pătrunjel
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

200 g brânză feta

200 g brânză de vaci

1 legătură de mărar

6 ouă

3 linguri de ulei

3 linguri de smântână

6 linguri de făină

6 linguri de spanac

1 pliculeț de praf de copt

Sare

Pătrunjel
  1. Pași 1
    Se face o cocă din 6 ouă, smântâna, făină, spanac, ulei și un praf de copt. Se fac 3 blaturi subțiri și se pune un blat într-o tavă de tartă.
  2. Pași 2
    Se taie mărunt ciupercile. Se pregătește umplutura, amestecând brânza feta cu brânza de vaci, ciupercile tăiate mărunt, mărarul și pătrunjelul. Se pune sare după gust.
  3. Pași 3
    Se împarte compoziția în două. Jumătate se pune peste primul blat de cocă. Se pune apoi peste umplutură un blat de cocă și se repetă operațiunea încă o dată (blat, umplutură, blat, umplutură, blat).
  4. Pași 4
    Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 2025 de minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Plăcintă de spanac

    O rețetă delicioasă

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!