Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tartă cu nucă de cocos și morcovi

Tartă cu nucă de cocos și morcovi. Mariana Ciocirlan

Pași de preparare

  • Se pasează morcovii, se pun într-un castron împreună cu zahărul , nuca de cocos și zahărul vanilat.
  • Se amestecă bine toate ingredientele, se adaugă faina , drojdia și ouăle bătute bine.
  • Într-o formă de tartă unsă cu unt se toarnă compoziția și se coace 25 minute în cuptorul încins.
  • Se așteaptă să se răcească pentru a o tăia în felii. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu nucă de cocos și morcovi
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 300 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 150 g nucă de cocos fulgi bio
  • 130 g zahăr
  • 3 ouă de găină întregi
  • 1 plic drojdie praf
  • 30 g unt
  • 2-3 linguri făină de grâu
  • 1 plic zahăr vanilat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pasează morcovii, se pun într-un castron împreună cu zahărul , nuca de cocos și zahărul vanilat.

  • Pasul 2

    Se amestecă bine toate ingredientele, se adaugă faina , drojdia și ouăle bătute bine.

  • Pasul 3

    Într-o formă de tartă unsă cu unt se toarnă compoziția și se coace 25 minute în cuptorul încins.

  • Pasul 4

    Se așteaptă să se răcească pentru a o tăia în felii. Poftă bună!