Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tartă cu morcovi și lămâie

Prăjitură delioasă pentru întreaga familie. Cristian Mihai Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Se rade pe cea mai fină răzătoare morcovul și apoi se scurge de zeamă. Se întinde aluatul într-o formă de tartă, se ridică puțin marginile și se coace în cuptor 15-20 de minute.

  • Între timp, se bat ouăle cu zahărul și frișca. Se adaugă sucul stors din lămâi și morcovii rași.

  • Se scoate aluatul din cuptor și se umple cu crema preparată mai devreme. Se coace în cuptor încă 10 minute. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu morcovi și lămâie
12 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • Aluat fraged
  • 5 ouă
  • 200 ml. frișcă lichidă
  • 2 lămâi
  • 200 g zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se rade pe cea mai fină răzătoare morcovul și apoi se scurge de zeamă. Se întinde aluatul într-o formă de tartă, se ridică puțin marginile și se coace în cuptor 15-20 de minute.

  • Pasul 2

    Între timp, se bat ouăle cu zahărul și frișca. Se adaugă sucul stors din lămâi și morcovii rași.

  • Pasul 3

    Se scoate aluatul din cuptor și se umple cu crema preparată mai devreme. Se coace în cuptor încă 10 minute. Poftă bună!