Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tartă cu legume Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Oana Raica

Pași de preparare

 • Prima data pregătim blatul. Punem în robotul de bucătărie făina, zahărul și sarea; adăugam untul și amestecăm puțin până avem o compoziție nisipoasă. Adăugăm puțin câte puțin apă până aluatul sa adună. Aluatul obținut se dă 30 de minute la frigider.

 • În timp ce aluatul e la frigider, preparăm compoziția cu care umplem tarta. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă șunca tăiată fâșii subțiri și se rumenește ușor. Se adaugă și ciupercile curățate și tăiate și se mai lasă 5 minute pe foc, până când scade zeama lăsată de acestea. La sfârșit se adaugă amestecul de legume Bonduelle și se lasă pe foc 10-15 minute. Când sunt gata, se oprește focul, se condimentează după gust și se lasă să se răcorească.

 • Cât compoziția se răcește, se întinde aluatul și se îmbracă cu el o formă de tartă; se înțeapă aluatul din loc in loc și se dă la cuptorul încălzit 10 minute. După cele 10 minute, scoatem forma din cuptor și punem umplutura de legume. Peste umplutura de legume turnam ouăle amestecate cu trei linguri de smântână și 150 g cașcaval și dăm tarta la cuptor 25 de minute. După trecerea timpului de coacere, scoatem tarta din cuptor, presărăm și restul de cașcaval și mai punem la cuptor 5 minute. E mega delicioasă. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu legume Bonduelle
6 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Prima data pregătim blatul. Punem în robotul de bucătărie făina, zahărul și sarea; adăugam untul și amestecăm puțin până avem o compoziție nisipoasă. Adăugăm puțin câte puțin apă până aluatul sa adună. Aluatul obținut se dă 30 de minute la frigider.

 • Pasul 2

  În timp ce aluatul e la frigider, preparăm compoziția cu care umplem tarta. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă șunca tăiată fâșii subțiri și se rumenește ușor. Se adaugă și ciupercile curățate și tăiate și se mai lasă 5 minute pe foc, până când scade zeama lăsată de acestea. La sfârșit se adaugă amestecul de legume Bonduelle și se lasă pe foc 10-15 minute. Când sunt gata, se oprește focul, se condimentează după gust și se lasă să se răcorească.

 • Pasul 3

  Cât compoziția se răcește, se întinde aluatul și se îmbracă cu el o formă de tartă; se înțeapă aluatul din loc in loc și se dă la cuptorul încălzit 10 minute. După cele 10 minute, scoatem forma din cuptor și punem umplutura de legume. Peste umplutura de legume turnam ouăle amestecate cu trei linguri de smântână și 150 g cașcaval și dăm tarta la cuptor 25 de minute. După trecerea timpului de coacere, scoatem tarta din cuptor, presărăm și restul de cașcaval și mai punem la cuptor 5 minute. E mega delicioasă. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.