Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle

O rețetă gustoasă și sănătoasă. Ludovica Gyorgy

Pași de preparare

  • Aluatul: se face un aluat consistent din făină, 1 ou, iaurt, drojdie și apă călduță.

  • Umplutura: se opărește broccoli și varza de Bruxelles, se toacă în bucăți mici, se amestecă cu porumbul.

  • După ce se întinde foaia din aluat în tavă, se pune umplutura de legume, peste care se toarnă 4 ouă bătute bine, împreună cu cașcavalul ras.

  • Se uniformizează și se dă la copt 40 minute la foc potrivit.

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle
20 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 4 linguri ulei
  • 5 ouă de găină întregi
  • 250 g făină albă
  • 120 g iaurt
  • 100 g varză de Bruxeilles
  • 120 g cașcaval
  • 10 g drojdie uscată
  • 100 ml apă călduță
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Aluatul: se face un aluat consistent din făină, 1 ou, iaurt, drojdie și apă călduță.

  • Pasul 2

    Umplutura: se opărește broccoli și varza de Bruxelles, se toacă în bucăți mici, se amestecă cu porumbul.

  • Pasul 3

    După ce se întinde foaia din aluat în tavă, se pune umplutura de legume, peste care se toarnă 4 ouă bătute bine, împreună cu cașcavalul ras.

  • Pasul 4

    Se uniformizează și se dă la copt 40 minute la foc potrivit.