Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle

O rețetă gustoasă și sănătoasă. Ludovica Gyorgy

Pași de preparare

  • Aluatul: se face un aluat consistent din făină, 1 ou, iaurt, drojdie și apă călduță.
  • Umplutura: se opărește broccoli și varza de Bruxelles, se toacă în bucăți mici, se amestecă cu porumbul.
  • După ce se întinde foaia din aluat în tavă, se pune umplutura de legume, peste care se toarnă 4 ouă bătute bine, împreună cu cașcavalul ras.
  • Se uniformizează și se dă la copt 40 minute la foc potrivit.

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle
20 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 4 linguri ulei
  • 5 ouă de găină întregi
  • 250 g făină albă
  • 120 g iaurt
  • 100 g varză de Bruxeilles
  • 120 g cașcaval
  • 10 g drojdie uscată
  • 100 ml apă călduță
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Aluatul: se face un aluat consistent din făină, 1 ou, iaurt, drojdie și apă călduță.
  • Pasul 2
    Umplutura: se opărește broccoli și varza de Bruxelles, se toacă în bucăți mici, se amestecă cu porumbul.
  • Pasul 3
    După ce se întinde foaia din aluat în tavă, se pune umplutura de legume, peste care se toarnă 4 ouă bătute bine, împreună cu cașcavalul ras.
  • Pasul 4
    Se uniformizează și se dă la copt 40 minute la foc potrivit.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.