Pași de preparare
-
Mixăm în robotul de bucătărie untul rece tăiat bucăți, ouăle, laptele, sarea de mare și făina. Învelim aluatul obținut în folie alimentară și dăm la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
-
Ungem tava cu puțin unt și o tapetăm cu făină, apoi întindem aluatul de tartă. Înțepăm aluatul pe alocuri cu furculița, pentru a nu se umfla în cuptor.
-
Curățăm și tăiem în felii subțiri morcovul. Ciupercile curățate și spălate se taie felii și le călim câteva minute în ulei de măsline.
-
Umplem tarta cu broccoli Bonduelle, felii de morcov și roșie, ciuperci, brânza de capră. Punem ouăle de prepeliță, apoi adunăm marginile de aluat peste umplutură. Ungem marginea de aluat cu ou de prepeliță și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 30 - 35 minute. Servim tarta cu broccoli caldă sau rece.