1. >Rețete
  2. >Tartă aperitiv cu ciuperci

Tartă aperitiv cu ciuperci

O rețetă de weekend.
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 ceapă mare

1 ardei gras

1 căpățână usturoi

200 g brânză

5 ouă

Mărar

Piper

Sare

1/2 ceapă rosie

50 g unt

1 pachet aluat foietaj

Roșii cherry congelate
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 ceapă mare

1 ardei gras

1 căpățână usturoi

200 g brânză

5 ouă

Mărar

Piper

Sare

1/2 ceapă rosie

50 g unt

1 pachet aluat foietaj

Roșii cherry congelate
  1. Pași 1
    Untul se pune în tigaie, punem ceapa, ardeiul și ciupercile și călim pentru câteva minute.
  2. Pași 2
    Ouăle le batem, iar brânza tăiată cubulețe o punem peste ouă, tocăm mărarul și usturoiul și toate se pun peste ouă. Punem sare și piper după gust.
  3. Pași 3
    Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de tartă, dându-i forma tăvii. Cu o furculiță înțepăm toată suprafața foietajului. Compoziția obținută se pune peste foietaj, roșiile cherry se pun deasupra și dăm la cuptorul încălzit la 200 grade.
  4. Pași 4
    Lăsăm în cuptor până începe să se rumenească. După ce este gata, lăsăm să se răcească. Se feliază și putem servi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.