Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tartă aperitiv cu ciuperci

O rețetă de weekend. Ilie Șandru

Pași de preparare

  • Untul se pune în tigaie, punem ceapa, ardeiul și ciupercile și călim pentru câteva minute.
  • Ouăle le batem, iar brânza tăiată cubulețe o punem peste ouă, tocăm mărarul și usturoiul și toate se pun peste ouă. Punem sare și piper după gust.
  • Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de tartă, dându-i forma tăvii. Cu o furculiță înțepăm toată suprafața foietajului. Compoziția obținută se pune peste foietaj, roșiile cherry se pun deasupra și dăm la cuptorul încălzit la 200 grade.
  • Lăsăm în cuptor până începe să se rumenească. După ce este gata, lăsăm să se răcească. Se feliază și putem servi.

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă aperitiv cu ciuperci
8 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei gras
  • 1 căpățână usturoi
  • 200 g brânză
  • 5 ouă
  • Mărar
  • Piper
  • Sare
  • 1/2 ceapă rosie
  • 50 g unt
  • 1 pachet aluat foietaj
  • Roșii cherry congelate
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Untul se pune în tigaie, punem ceapa, ardeiul și ciupercile și călim pentru câteva minute.

  • Pasul 2

    Ouăle le batem, iar brânza tăiată cubulețe o punem peste ouă, tocăm mărarul și usturoiul și toate se pun peste ouă. Punem sare și piper după gust.

  • Pasul 3

    Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de tartă, dându-i forma tăvii. Cu o furculiță înțepăm toată suprafața foietajului. Compoziția obținută se pune peste foietaj, roșiile cherry se pun deasupra și dăm la cuptorul încălzit la 200 grade.

  • Pasul 4

    Lăsăm în cuptor până începe să se rumenească. După ce este gata, lăsăm să se răcească. Se feliază și putem servi.