Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tagliatele nero di sepia cu calamar și porumb

Tagliatele nero di sepia cu calamar și porumb cu file de anșoa. Florin Alexandru Leonte

Pași de preparare

  • Se fierb pastele timp de 3 minute, apoi se scurg și se răcesc.
  • Într-o cratiță se pune uleiul de măsline, se adaugă usturoiul, calamarul tăiat bucățele și se stinge cu vin.
  • Se adaugă pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper și se lasă la înăbușit timp de 10 minute la foc mic, după care se adaugă tagliatele si porumbul. Se servește cu feliile de anșoa. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tagliatele nero di sepia cu calamar și porumb
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 250 g tagliatele nero di sepia
  • 300 g calamar
  • 8 buc. file de anșoa
  • 1 legătură mică usturoi
  • 4-5 linguri ulei de măsline
  • Sare
  • 50 ml. vin alb
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierb pastele timp de 3 minute, apoi se scurg și se răcesc.

  • Pasul 2

    Într-o cratiță se pune uleiul de măsline, se adaugă usturoiul, calamarul tăiat bucățele și se stinge cu vin.

  • Pasul 3

    Se adaugă pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper și se lasă la înăbușit timp de 10 minute la foc mic, după care se adaugă tagliatele si porumbul. Se servește cu feliile de anșoa. Poftă bună!