Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tagliata de vită cu legume mexicane

O combinație delicioasă și rafinată de carne de vită și legume care îi va fermeca pe oaspeții dumneavoastră!

Pași de preparare

  • Tăiem carnea de vită pe lung, julien, usturoiul mărunt, ardeiul iute feliuțe, roșiile uscate julien și pătrunjelul.

  • Luăm 100 g carne de vită și o dăm prin făină. Încingem tigaia cu ulei și prăjim carnea, condimentăm cu sare și piper, apoi o scoatem pe un șervet pentru a-și lăsa surplusul de ulei.

  • Topim untul în tigaie, adăugăm cele 300 g carne vită rămase, usturoiul, roșiile uscate, ardeiul iute, apoi condimentăm cu sare grunjoasă. Adăugăm în tigaie legumele mexicane, vinul alb și presărăm puțin pătrunjel.

  • Separat, amestecăm amidonul cu puțin stoc de vită și stropim puțin în tigaie, apoi presărăm rucola peste conținut și amestecăm.

  • Punem totul într-o farfurie, adăugăm pe deasupra carnea prăjită, radem puțin parmezan și adăugăm pătrunjel și puțină sare, după gust.

Rețete care te-ar putea interesa

Tagliata de vită cu legume mexicane
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/amestec-legume-mexican-vapeur">400 g Amestec de legume Mexican Mix Vapeur</a></p>
  • <p>400 g (2 bucăți) mușchi de vită</p>
  • <p>6 bucăți roșii uscate</p>
  • <p>4 căței de usturoi</p>
  • <p>2 ardei iuți</p>
  • <p>1/2 cană parmezan</p>
  • <p>4 linguri făina tempura</p>
  • <p>1 lingură unt</p>
  • <p>1 pahar vin alb</p>
  • <p>2 linguri stoc de vită</p>
  • <p>5 linguri ulei de floarea soarelui</p>
  • <p>1 m&acirc;nă de rucola</p>
  • <p>1 legătură pătrunjel</p>
  • <p>1 lingură amidon de cartof</p>
  • <p>Sare grunjoasă</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem carnea de vită pe lung, julien, usturoiul mărunt, ardeiul iute feliuțe, roșiile uscate julien și pătrunjelul.

  • Pasul 2

    Luăm 100 g carne de vită și o dăm prin făină. Încingem tigaia cu ulei și prăjim carnea, condimentăm cu sare și piper, apoi o scoatem pe un șervet pentru a-și lăsa surplusul de ulei.

  • Pasul 3

    Topim untul în tigaie, adăugăm cele 300 g carne vită rămase, usturoiul, roșiile uscate, ardeiul iute, apoi condimentăm cu sare grunjoasă. Adăugăm în tigaie legumele mexicane, vinul alb și presărăm puțin pătrunjel.

  • Pasul 4

    Separat, amestecăm amidonul cu puțin stoc de vită și stropim puțin în tigaie, apoi presărăm rucola peste conținut și amestecăm.

  • Pasul 5

    Punem totul într-o farfurie, adăugăm pe deasupra carnea prăjită, radem puțin parmezan și adăugăm pătrunjel și puțină sare, după gust.