Pași de preparare
-
Tăiem carnea de vită pe lung, julien, usturoiul mărunt, ardeiul iute feliuțe, roșiile uscate julien și pătrunjelul.
-
Luăm 100 g carne de vită și o dăm prin făină. Încingem tigaia cu ulei și prăjim carnea, condimentăm cu sare și piper, apoi o scoatem pe un șervet pentru a-și lăsa surplusul de ulei.
-
Topim untul în tigaie, adăugăm cele 300 g carne vită rămase, usturoiul, roșiile uscate, ardeiul iute, apoi condimentăm cu sare grunjoasă. Adăugăm în tigaie legumele mexicane, vinul alb și presărăm puțin pătrunjel.
-
Separat, amestecăm amidonul cu puțin stoc de vită și stropim puțin în tigaie, apoi presărăm rucola peste conținut și amestecăm.
-
Punem totul într-o farfurie, adăugăm pe deasupra carnea prăjită, radem puțin parmezan și adăugăm pătrunjel și puțină sare, după gust.