Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tagliata de vită cu legume mexicane

O combinație delicioasă și rafinată de carne de vită și legume care îi va fermeca pe oaspeții dumneavoastră!

Pași de preparare

  • Tăiem carnea de vită pe lung, julien, usturoiul mărunt, ardeiul iute feliuțe, roșiile uscate julien și pătrunjelul.

  • Luăm 100 g carne de vită și o dăm prin făină. Încingem tigaia cu ulei și prăjim carnea, condimentăm cu sare și piper, apoi o scoatem pe un șervet pentru a-și lăsa surplusul de ulei.

  • Topim untul în tigaie, adăugăm cele 300 g carne vită rămase, usturoiul, roșiile uscate, ardeiul iute, apoi condimentăm cu sare grunjoasă. Adăugăm în tigaie legumele mexicane, vinul alb și presărăm puțin pătrunjel.

  • Separat, amestecăm amidonul cu puțin stoc de vită și stropim puțin în tigaie, apoi presărăm rucola peste conținut și amestecăm.

  • Punem totul într-o farfurie, adăugăm pe deasupra carnea prăjită, radem puțin parmezan și adăugăm pătrunjel și puțină sare, după gust.

Rețete care te-ar putea interesa

Tagliata de vită cu legume mexicane
2 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
  • 400 g Amestec de legume Mexican Mix Vapeur
  • 400 g (2 bucăți) mușchi de vită
  • 6 bucăți roșii uscate
  • 4 căței de usturoi
  • 2 ardei iuți
  • 1/2 cană parmezan
  • 4 linguri făina tempura
  • 1 lingură unt
  • 1 pahar vin alb
  • 2 linguri stoc de vită
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 mână de rucola
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură amidon de cartof
  • Sare grunjoasă
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem carnea de vită pe lung, julien, usturoiul mărunt, ardeiul iute feliuțe, roșiile uscate julien și pătrunjelul.

  • Pasul 2

    Luăm 100 g carne de vită și o dăm prin făină. Încingem tigaia cu ulei și prăjim carnea, condimentăm cu sare și piper, apoi o scoatem pe un șervet pentru a-și lăsa surplusul de ulei.

  • Pasul 3

    Topim untul în tigaie, adăugăm cele 300 g carne vită rămase, usturoiul, roșiile uscate, ardeiul iute, apoi condimentăm cu sare grunjoasă. Adăugăm în tigaie legumele mexicane, vinul alb și presărăm puțin pătrunjel.

  • Pasul 4

    Separat, amestecăm amidonul cu puțin stoc de vită și stropim puțin în tigaie, apoi presărăm rucola peste conținut și amestecăm.

  • Pasul 5

    Punem totul într-o farfurie, adăugăm pe deasupra carnea prăjită, radem puțin parmezan și adăugăm pătrunjel și puțină sare, după gust.