Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tacos cu fasole roșie

Un preparat ce te duce cu gândul la o vacanță mexicană și te încântă prin combinațiile de culori!

Pași de preparare

  • Facem compoziția pentru tacos din următoarele legume: mărunțim pătrunjelul și ceapa, tăiem în fâșii subțiri varza albă și ardeiul și tăiem roșiile cherry. Tăiem avocado în 2 și îi scoatem pulpa pe care o condimentăm cu sare, piper și lime și o mărunțim cu o furculiță. Luăm cățeii de usturoi și îi tocăm mărunt, dăm prin răzătoare mozzarella și parmezanul. Adăugăm într-un bol mic porumbul, fasolea roșie, roșiile și ardeiul, ceapa, varza, pătrunjelul și avocado și amestecăm bine. Într-un bol mare punem tot conținutul peste care turnăm sosul sweet chilli, soia, pesto.

  • Pregatim tortilla: decupăm foaia de lasagna cu o formă rotundă pentru a obține o lipie. Încingem uleiul și introducem foile de lasagna câte 1 minut pe fiecare parte.

  • Punem tortilla într-o tavă de cuptor, adăugăm compoziția, apoi mozzarella și parmezanul ras. Introducem la cuptorul încins la 230°C timp de 10 - 15 minute. După ce le-am scos din cuptor, le așezăm pe farfurie, adăugând și a doua lipie pe deasupra compoziției.

  • Ornăm capacul de tortilla cu smântână și câteva boabe de fasole roșie.

Rețete care te-ar putea interesa

Tacos cu fasole roșie
2 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole roșie Bonduelle
  • 50 g Porumb dulce Bonduelle
  • 100 g varză albă
  • 1 ardei gras roșu
  • 6 roșii cherry
  • 1 ceapă roșie
  • 1 avocado
  • 1 lime
  • 4 căței de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 50 g mozzarella
  • 40 g parmezan
  • 1 foaie de lasagna
  • 1 lingură sos sweet chilli
  • 1 linguriță sos soia
  • 1 linguriță pesto din roșii deshidratate
  • 1 linguriță smântână
  • Puțin ulei
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Facem compoziția pentru tacos din următoarele legume: mărunțim pătrunjelul și ceapa, tăiem în fâșii subțiri varza albă și ardeiul și tăiem roșiile cherry. Tăiem avocado în 2 și îi scoatem pulpa pe care o condimentăm cu sare, piper și lime și o mărunțim cu o furculiță. Luăm cățeii de usturoi și îi tocăm mărunt, dăm prin răzătoare mozzarella și parmezanul. Adăugăm într-un bol mic porumbul, fasolea roșie, roșiile și ardeiul, ceapa, varza, pătrunjelul și avocado și amestecăm bine. Într-un bol mare punem tot conținutul peste care turnăm sosul sweet chilli, soia, pesto.

  • Pasul 2

    Pregatim tortilla: decupăm foaia de lasagna cu o formă rotundă pentru a obține o lipie. Încingem uleiul și introducem foile de lasagna câte 1 minut pe fiecare parte.

  • Pasul 3

    Punem tortilla într-o tavă de cuptor, adăugăm compoziția, apoi mozzarella și parmezanul ras. Introducem la cuptorul încins la 230°C timp de 10 - 15 minute. După ce le-am scos din cuptor, le așezăm pe farfurie, adăugând și a doua lipie pe deasupra compoziției.

  • Pasul 4

    Ornăm capacul de tortilla cu smântână și câteva boabe de fasole roșie.