Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă vegană

O supă vegană ușor de gătit și delicioasă

Pași de preparare

  • Tocăm pătrunjelul, ceapa și usturoiul cuburi.

  • Călim 2-3 minute la foc mediu ceapa cu puțin ulei de măsline, după care adăugăm și usturoiul și mai călim împreună 30 secunde. Adăugăm amestecul de legume și mai călim împreună 1-2 minute.

  • Adăugăm supa de legume instant și roșiile și lăsăm la fiert la foc mic timp de 30-45 minute amestecând din când în când.

  • Condimentăm cu oregano, cimbru și pudra de ceapă. La final, adăugăm și pătrunjelul.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă vegană
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec legume de primăvară pentru supă Bonduelle

  • 750 ml supă instant vegetală

  • 1 conservă (400 g) roșii cuburi

  • 1 ceapă medie

  • 4 căței usturoi

  • 2 frunze de dafin

  • 1 legătură pătrunjel

  • 1 linguriță oregano uscat

  • 1 linguriță cimbru uscat

  • ½ linguriță pudră de ceapă

  • 1 lingură ulei de măsline

  • sare și piper după gust

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm pătrunjelul, ceapa și usturoiul cuburi.

  • Pasul 2

    Călim 2-3 minute la foc mediu ceapa cu puțin ulei de măsline, după care adăugăm și usturoiul și mai călim împreună 30 secunde. Adăugăm amestecul de legume și mai călim împreună 1-2 minute.

  • Pasul 3

    Adăugăm supa de legume instant și roșiile și lăsăm la fiert la foc mic timp de 30-45 minute amestecând din când în când.

  • Pasul 4

    Condimentăm cu oregano, cimbru și pudra de ceapă. La final, adăugăm și pătrunjelul.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.