Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă minestrone cu spanac

O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac

Pași de preparare

  • Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.

  • Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.

  • Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă minestrone cu spanac
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a title="Spanac" href="https://bonduelle.ro/produs/spanac-frunza-cu-frunza">150 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle</a></p>
  • <p><a title="Fasole" href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-rosie-suc-propriu">1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>100 g paste scurte</p>
  • <p>2 căni (400 ml) stoc de legume</p>
  • <p>3 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>3 linguri parmezan ras</p>
  • <p>1 cutie roșii cubulețe</p>
  • <p>1 păst&acirc;rnac mare</p>
  • <p>2 morcovi</p>
  • <p>2 cartofi</p>
  • <p>1 ceapă roșie</p>
  • <p>4 frunze busuioc proaspăt</p>
  • <p>3 frunze leuștean</p>
  • <p>2 frunze de dafin</p>
  • <p>sare, piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.

  • Pasul 2

    Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.

  • Pasul 3

    Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.