Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă minestrone cu spanac

O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac

Pași de preparare

 • Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.

 • Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.

 • Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă minestrone cu spanac
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.

 • Pasul 2

  Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.

 • Pasul 3

  Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.