Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă minestrone cu spanac

O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac

Pași de preparare

  • Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.

  • Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.

  • Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă minestrone cu spanac
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a title="Spanac" href="https://bonduelle.ro/produs/spanac-frunza-cu-frunza">150 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle</a></p>
  • <p><a title="Fasole" href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-rosie-suc-propriu">1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>100 g paste scurte</p>
  • <p>2 căni (400 ml) stoc de legume</p>
  • <p>3 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>3 linguri parmezan ras</p>
  • <p>1 cutie roșii cubulețe</p>
  • <p>1 păst&acirc;rnac mare</p>
  • <p>2 morcovi</p>
  • <p>2 cartofi</p>
  • <p>1 ceapă roșie</p>
  • <p>4 frunze busuioc proaspăt</p>
  • <p>3 frunze leuștean</p>
  • <p>2 frunze de dafin</p>
  • <p>sare, piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.

  • Pasul 2

    Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.

  • Pasul 3

    Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.